Etiquetes

EXTRACOMUNITARIS





-extracomunitaris- del fotògraf berguedà abel castells.
L’exposició extracomunitaris es tracta d’una coproducció especial de movimentpuntzero i el col·lectiu de dj’s de gironella la comunidäd, els quals s’han deixat a les mans del fotògraf abel castells.
És per aquest motiu que el treball es va encarregar a abel castells, un personatge autodidacte, tot i ser membre de l’aftdao berga.
En les imatges d’aquest original i peculiar autor, sempre hi pren rellevància la violència, però de manera irònica i estètica, amb un llenguatge personal i de fora dels cercles convencionals dels quals estem avesats a la comarca.
El resultat són quatre instantànies de línies bipolars, dures, directes i lleugerament il·lustratives, que abel castells i el seu equip, fan sobrepassar la línia terrenal, per presentar uns personatges maquillats i lleugerament agressius però a la vegada celestials.
la comunidäd és un col·lectiu format l’any 2003, que viu i es mou per la música i la cultura electrònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

ABEL CASTELLS (cal rosal) Les imatges d’aquest fotògraf són una constant recerca del propi univers particular. Les seves obres desvergonyides maltracten a l’individu lineal per obrir-se cap a un món sense prejudicis a través de les icones sexuals. Autodidacte. Membre d’AFTDAO (Berga). La primera incursió d’Abel Castells a la fotografia es va realitzar l’any 2009 en l’edició de konventpuntzero. Ha realitzat diverses exposicions puntuals a la comarca i també a Barcelona. Tot i no considerar-se artista treballa amb projectes fotogràfics on s’hi reflecteix la personalitat i peculiaritat de l’autor. abel.castells@gmail.com www.facebook.com/abel.castells